Gemma Segura

profileimage

Activitat: MEDITACIÓ DE LA PARAULA AMABLE Y AFECTUOSA
Descripció de l’activitat: És una meditació que es treballa en les pràctiques de Mindfulness per prendre consciència que tots tenim la capacitat innata de ser amables i afectuosos amb nosaltres mateixos i els altres. Només cal crear les condicions idònies perquè floreixin i flueixin.

Activitat: MEDITACIÓ CAMINANT
Descripció de l’activitat: Caminar en plena consciència ens porta la pau i l’alegria, i fa la nostra vida real. L’objectiu és no tenir cap objectiu d’arribada davant nostra, simplement gaudim del caminar, sense cap finalitat o destinació particular.

M’apassiona emprendre, inspirar, impulsar, apassionar (entusiasmar, emocionar), acompanyar … Per mi, el sentit de la vida és viure-la des de qui sóc i no des del que faig. Ser i viure escoltant la veu interior que parla des de la intuïció, el silenci, l’honestedat, la gratitud, la compassió, l’acceptació, la responsabilitat, la confiança, la curiositat i l’amor. M’he proposat compartir, inspirar i treballar per aconseguir-ho: facilitar que les persones puguin experimentar els seus projectes des de la consciència i el cor.